Skip to main content

FOMO RENEW HUB

Der Bærekraft Møter Handling!

RENEW THE WORLD

Velkommen til "RENEW HUB" - et eksplosivt sentrum for heltene som skal redde verden ut av klimakrisen. RENEW HUB er stedet for adrenalinfylte eventyr og teknologiske gjennombrudd.

GJØR TANKER OM TIL HANDLING!

Dette er ikke et forskningssenter, men et kommersialiseringssenter. Med skaleringsmotoren SLINGSHOT*, NORTH STARS Energy Accelerator og et dusin selskap i front av fornybar raketten, samles nå et kraftfullt kommersielt nettverk for å løfte regionen til verdenstoppen.

THE NEW HUB IN TOWN

Kapasitet

250 pers.

Kollektivpunkt

På tomten

Standard

Høy

Sykkelhotell

Ja

Renovert

2021

Badstu

Ja

Perk.

Skybar

Sykkelhotell

Ja

BLI EN DEL AV NOE STØRRE

RENEW HUB er en del av FOMO’s teknologicampus med over 200 selskaper og hele 1200 ansatte. På FOMO vil du finne et vell av muligheter for å utveksle ideer, skape partnerskap og akselerere din virksomhet. Vi inviterer deg til å bli med på denne spennende reisen mot en mer bærekraftig fremtid.

ARKITEKTONISK SIGNALBYGG

Grenseveien 19 ble bygget av Hydro med mål og å heve seg over Statoils enorme hovedkontor som en designperle. Arkitekturen har stått seg i snart 40 år og kan minne om et futuristisk cruiseskip som seiler ut Gandsfjorden. Innvendig er hele bygget renovert med topp moderne teknisk infrastruktur og design.